Snart, snart

Jag har tjatat och tjatat på matten om de där korten så nu har hon äntligen fått ut tummen och håller i detta nu på att ladda ned dem på datorn. Jag måste ju gå igenom dem och hitta de bästa bilderna  innan jag lägger ut dem så därför skriver jag en rad nu, men snart kommer de utlovade bilderna... Den som väntar på något gott ;)...
 
Annars är det ganska bra, igår morse var det lite kallt men jag ville absolut gå ut... det där vita, det är på väg igen... ja inte så mycket men det var som kristaller ute i gräset som jag var väldigt nyfiken på. Men sen när jag förstod att det var nåt de kallar för frost så var det inget att bry sig om mer. Det var bara 2 grader ute men solen sken så jag låg i solen och hade det ganska skönt faktiskt.
 
Jag har nedlagt mitt första byte!! Matte sa att det var en sädesärla, men det såg väl jag att det var en fågel!! Den där matten, va? Försöker luras.... Inte smakade den då så gott som de ser ut... jag smakade lite grann men sen fick den ligga.. Tänkte att den skulle smaka bättre om den fick möras lite.. Men tror ni inte matten var framme och kastade bort den!! Men jag är ändå nöjd, efter att hela sommaren lurpassat och försökt ta dem utan att lyckas så klarade jag det äntligen. Det är inte lätt när man har en lina efter sig vart man går. För precis som man har tänkt överfalla bytet som man har kollat in en lååång stund, smugit fram för en bättre position och tänker ta den och kastar sig framåt så blir det tvärstopp!! FYYYY
 
Nu på dagarna är alla hussarna borta, Hussen och mellanhussen S är på jobbet, småhussarna O och A är på nåt de kallar för skola... Matten är bara borta 2 dagar på något hon kallar för praktik, så  3 dagar i veckan är det bara matten och jag. Det är lite konstigt när man är van att det är liv och rörelse i hela huset. Men samtidigt ganska skönt också. Jag brukar passa på att kolla in olika sovplatser... Matten är det bäst att hålla sig undan,hon verkar ha alldeles för mycket fritid och kommer på så dumma saker.. T.ex att borsta mig varje dag... är det verkligen nödvändigt?? Matten tycker tydligen det... Klippa klor och bada är andra saker hon har alldeles för gott om tid för att glömma bort... Jag längtar till nästa sommarlov när hon har andra att lägga ned denna omsorg på!! Annars kan det för all del vara ganska skönt när hon pillar i pälsen och kollar om jag har tovor och det är ganska skönt att få bort.. men det ska ske när JAG vill!
 
Matten vägde mig i går... minsann.. hade jag inte gått ned ett hekto!! Nu väger jag 5.2 kilo... Det är klart allt detta smygande på fåglar tar ju tid från ätandet... Men det känner jag på mig att jag kommer att få mer tid för framöver så oroa er inte ;)
 
Tass på er!
 
 
 
 

RSS 2.0