Nytt bakslag men nu är hon äntligen OK!!

Jag gör en liten uppdatering utan bilder så ni får höra hur vår prinsessa mår. Och nu mår hon äntligen som en prinsessa men det har varit ett smärre krig med en ny kur med Pencillin.
För så snart vi slutade med första pencillinkuren så började såret rinna och luktade verkligen pyton, det var bara att ringa veterinären igen (!!) och nu har vi för lite drygt en vecka sedan avslutat en 10 dagars kur med pencillin... det har varit en pärs för hon har verkligen inte vant sig med tabletter..
Men det gick iallafall lite bättre för matten med min teknik att få i henne dem. Så ni kan ju gissa att jag fick fjäska ordentligt och ge godis efter varje procedur!! sen var vi ju tvungna att tvätta såret oxå... Jag behöver väl inte tala om att prinsessan även var missnöjd över den behandlingen?
Nu ser det iallafall fint ut, vi måste bara hålla efter trådarna som det är sytt med för de irriterar henne och hon är där och slickar och drar i dem om hon får tag. Så vi kollar och klipper eftersom... de skulle absorberas av kroppen... men de sa ju inte vilket år..
 
I väntan på att det skulle läkas så har hon fått vara inne, inte heller nåt hon gillar nå vidare men vi riskerar ingenting. Nu har hon fått vara ute några dagar så nu är hon nöjdare ;-).. Hon älskar att ligga och lura i rabatterna och jaga allehanda flygfän... hon är numera lite försiktigare med humlor ;-)...
Hon är en pratglad fröken som talar om när hon vill ha ny mat, tycker att vi väntat för länge med att gå ut, undrar var vi är eller bara är sugen på lite kel ;-).
 
Jag tog kort på hennes 7 månadersdag men ni får vänta på kort ett tag. Hon vägde då 4120g. Hon tappade i vikt under den här pärsen men inte så farligt ändå och hon tog igen det ganska snabbt. Klart man inte vill äta om man har ont och äter pencillin.
 
Men nu hoppas vi att det ska vara lite lugnare framöver så vi bara kan skriva om roliga saker om vår älskade Yinsagumma!!

RSS 2.0